Inund’Art, mostra d’art contemporani emergent a Girona

Inund’Art inunda els carrers de la ciutat de Girona d’art contemporani durant un cap de setmana. La mostra d’art recolza artistes i col·lectius emergents, amb projectes d’art interdisciplinari que desenvolupen un discurs propi i innovador en el procés creatiu.

A més la mostra vol ser un espai de reflexió i creació, amb propostes innovadores i de risc, que difícilment podriem trobar en espais institucionals d’art. I aquest espai de reflexió es porta als carrers de Girona, que durant el cap de setmana crea una interacció i diàleg amb el públic no especialitzat, dins d’un entorn més proper i improvisat, fora dels cercles d’art especialitzat.

Podreu trobar els diferents espais de la mostra al centre de Girona, com el Centre Cultural la Mercè, la Casa de Cultura de Girona, el Pont de Pedra, el Pont de Ferro, el pont de Sant Agustí, el pont de la princesa, la Rambla de la Llibertat, l’Argenteria, les Peixateries Velles, les Voltes d’en Rosés, el carrer Mercaders, la Plaça Catalunya i la Plaça de l’Hospital.

Si sou amants de l’art i la cultura i voleu passar una diada agradable a Girona, us recomanem Inund’Art, un dels referents artístic de cada estiu a la Costa Brava.

Trobareu més informació sobre al mostra i els artistes de la propera edició, a la pàgina web d’Inund’Art.